Tyréns AB

Tyréns är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad. I samspel med kunder och partners skapar vi hållbara lösningar inom stadsutveckling och infrastruktur. Vi har 2 700 medarbetare och verksamhet i Sverige, Danmark, England, Estland och Litauen. 

Tyréns är stiftelseägt och vår ägandeform gör det möjligt för oss att satsa målmedvetet på forskning och utveckling inom samhällsbyggnadsområdet. Vi drivs av nyfikenhet och har ett nära samarbete med universitet och högskolor.

Läs artikeln om Sara Johansson, Geotekniker på Tyréns, som uppskattar företagets tydliga vision för hållbara samhällen.
Carl-Martin Lindhe, BIM-konsult, berättar om att han lockades till Tyréns efter att ha hört att företaget var en bra arbetsgivare.
Här berättar 
Parisa Ijadi, konstruktör om att hon uppskattar Tyréns för den trevliga arbetsmiljön och den bra stämningen.
Sara Månsson, som är avdelningschef på Tyréns, berättar om de goda möjligheterna som Tyréns erbjöd för att utveckla hennes tekniska kunskaper.

Läs mer på vår karriärsida.
Besök vår webbplats.

Ramboll

Teknik för teknikens skull är meningslös. Men rätt använd kan den förbättra både vardagen och världen. Vi är en ledande samhällsrådgivare med 15 500 experter i 35 länder som designar framtidens städer och samhällen. I Sverige är vi 2000 medarbetare. Vi drivs av nytänkande lösningar och tror på att ge tillbaka till samhället. Som stiftelseägt bolag har vi möjlighet att leva efter våra värderingar och arbeta långsiktigt med att skapa hållbara samhällen där människor och miljö blomstrar. Vi kallar det #engineeringforlife.

Besök vår hemsida.

Följ @RambollSverige på Instagram där våra medarbetare visar hur vi med teknik förbättrar samhället och vardagen.

Linkedin

Facebook

Twitter

Youtube

Projektengagemang

Besök vår webbplats.

Fagerström Industrikonsult AB

”Konstruktioner och lösningar som ingen annars tänkt på” – Vi är inte industrispecifika vilket innebär att vi erbjuder tekniska lösningar och förbättringar och i de flesta typer av processer inom industrins alla sektorer. Vi får ofta uppdrag för att utveckla unika specialiserade maskiner. För andra, har vi långsiktig utvecklings projekt, ett exempel är vårt samarbete med den svenska kärnkraftsindustrin, där vi interagerar med deras organisationer och bedriver gemensamma projekt. Fagerström har sedan många år nära samarbete med olika underleverantörer som uppfyller samma höga kvalitetskrav som vi har. Vi är naturligtvis kvalitet och miljöcertifierat enligt ISO 9001: 2008 och ISO 14001: 2004. Som ett bevis på vår tekniska kompetens, utför vi även extern utbildningsverksamhet inom områden avancerade CAD-system och beräkningsprogram. Våra fyra affärsområden är: Technical Solutions Teknisk konsultverksamhet inom maskinkonstruktion, rör och stål med tillhörande beräkningar och projektledning. Deco Systems Utveckling och tillverkning och av dekontamineringssystem, för att rengöra komponenter och system i kärnkraftverk från radioaktivitet. Production Systems Projektledning, utveckling, design, leverans och driftsättning av kompletta produktionslinjer och anläggningar. Pharma Systems Förstudier, utveckling och validering med rigorös kontroll och höga krav på analys och tillverkning.

Besök vår webbplats.

ELU Konsult AB

ELU är en av landets ledande bygg- och anläggningskonstruktörer med över 50 års erfarenhet, 230 medarbetare och kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. ELUs verksamhet är uppdelad i tre olika verksamhetsområden: Anläggning, Bygg och Geoteknik. ELU är en arbetsplats att utvecklas på oavsett om du är nyutexaminerad eller har större rutin inom ditt arbetsområde. ELUs medarbetare kännetecknas av hög utbildnings- och kunskapsnivå och ett kontinuerligt utvecklingsprogram bidrar till medarbetarnas engagemang.

Läs mer om oss www.elu.se

Deva Mecaneyes AB

Deva Mecaneyes AB är ett välrenommerat ingenjörsbolag med djup kompetens både inom produktutveckling och produktionsutveckling – med fokus på industrisegmentet. Vi har sedan starten 1991 utvecklat djupa relationer med Mälardalens ledande industribolag som ABB, Bombardier, Volvo mfl. och har idag 40 ytterst kvalificerade ingenjörer på våra kontor i Västerås och Eskilstuna. Inom produktutveckling har vi en aktiv projektverksamhet som drivs från kontoret där vi levererar CE-märkta lyftredskap, fixturer och specialmaskiner – som tillverkas via våra partners. Vår expertis inom maskindirektivet är erkänd i regionen och vi driver löpande utbildning inom området. Deva Mecaneyes är tillräckligt stort för att ge dig möjlighet att arbeta med de mest intressanta kunderna och uppdragen – samt att vara en avgörande nyckelperson i utvecklingen av vårt bolag. Vi tror på svensk industri!

Till vår webbplats.