Wikström installationskonsult AB

Wikström är en installationskonsult inom VVS, energi och miljö med stort engagemang för miljö och hållbar utveckling. Vi gillar tekniska utmaningar och genom att erbjuda hög kompetens tillsammans med innovativt tänkande och personligt engagemang, är vårt mål att ha branschens mest nöjda kunder. Företaget består av ca 40 medarbetare, och vi har kontor i Göteborg, Kinna och Falkenberg.

Wikström samarbetar med regionens främsta fastighetsägare, projektledningsföretag, förvaltare och entreprenörer och besitter expertis inom hela installationsområdet.

Besök vår webbplats.

Vatten och Samhällsteknik

Vatten och Samhällsteknik AB bildades 1992 och är ett personalägt konsultföretag med stort engagemang. Vi är ingenjörer och arkitekter som bedriver specialiserad teknisk konsultverksamhet inom områdena samhällsplanering, vattenhushållning, mark- och anläggning, avfallshantering och miljöskydd.

Besök vår webbplats.

Tyréns AB

Tyréns är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad. I samspel med kunder och partners skapar vi hållbara lösningar inom stadsutveckling och infrastruktur. Vi har 2 700 medarbetare och verksamhet i Sverige, Danmark, England, Estland och Litauen. 

Tyréns är stiftelseägt och vår ägandeform gör det möjligt för oss att satsa målmedvetet på forskning och utveckling inom samhällsbyggnadsområdet. Vi drivs av nyfikenhet och har ett nära samarbete med universitet och högskolor.

Läs artikeln om Sara Johansson, Geotekniker på Tyréns, som uppskattar företagets tydliga vision för hållbara samhällen.
Carl-Martin Lindhe, BIM-konsult, berättar om att han lockades till Tyréns efter att ha hört att företaget var en bra arbetsgivare.
Här berättar 
Parisa Ijadi, konstruktör om att hon uppskattar Tyréns för den trevliga arbetsmiljön och den bra stämningen.
Sara Månsson, som är avdelningschef på Tyréns, berättar om de goda möjligheterna som Tyréns erbjöd för att utveckla hennes tekniska kunskaper.

Läs mer på vår karriärsida.
Besök vår webbplats.

Tengbom

Tengbom är ett av Nordens äldsta och ledande arkitektkontor. Vår vision är att skapa en innovativ och tidlös arkitektur som är levande med hus och miljöer som människor vill besöka, bo och arbeta i. Tengbom har ca 500 medarbetare fördelade på tolv orter i Sverige och Finland. Tengbom grundades 1906 av Ivar Tengbom, förgrundsgestalt inom svensk arkitektur.

Besök vår webbplats.

Sydark Konstruera

Sydark Konstruera AB verkar inom kärnområdena arkitektur och konstruktion. Vi arbetar lika gärna och lika intensivt i projektens alla skeden, från program och tidiga skisser till detaljprojektering. Vi arbetar även med stadsplanering, och med ett brett spektrum av tjänster knutna till vår kärnverksamhet – projektledning, energi, visualisering, mm. Vi är ca 50 medarbetare och finns lätt tillgängliga i centrala Malmö, mellan Drottningtorget och Slussplan. Vi eftersträvar ett arbetsklimat där det är högt i tak, där arkitekter, konstruktörer, byggnadsingenjörer, projektledare och administrativ personal arbetar tillsammans.

Besök vår webbplats.

Sweco

Sweco är Europas ledande konsultföretag inom hållbar samhällsutveckling. Våra 15 000 ingenjörer, arkitekter och miljöexperter planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Vi tar oss an små analysuppdrag och stora projekteringsuppdrag med samma höga engagemang och erkända kompetens. Sweco utför årligen tiotusentals uppdrag i ungefär 70 länder över hela världen. Som konsult på Sweco gör du stor skillnad både för kunder och framtida generationer.

Besök vår webbplats.

Sonny Svenson Konsult AB

Sonny Svenson Konsult AB påbörjade sin verksamhet 1988 och är ett eltekniskt konsultföretag. Företaget erbjuder helhetslösningar inom infrastruktur och byggande – från idé och analys över projektering och projektledning till drift- och underhåll. Företagets personal har, med över 40 års erfarenhet av byggnationer inom bl a Statliga och kommunala bolag samt flertalet privata förvaltningsbolag, etablerat sig som ett renommerat konsultföretag med hög teknisk kompetens inom elektroteknikområdet.

Företagets målsättning är att stärka sin position inom Stockholms region och med ett långsiktigt och målmedvetet arbete kunna expandera och utveckla företaget. Antalet medelanställda under 2012 var 12 personer. Företaget har även ett dotterbolag i Norrtälje med för närvarande 2 anställda.

Sonny Svenson Konsult AB kan erbjuda resurser med bred och mångårig erfarenhet av: • Förstudier • Utredningar/inventeringar • Kalkyler (Wikells byggberäkningar sektionsdata) • Anbudsutvärderingar • Projektering • Kontroll och besiktning • Uppföljning • Programmering och driftsättning av KNX samt DALI system Sonny Svenson Konsult AB kan erbjuda tjänster inom följande teknikområden: Elkraft (≥ 21kV), Elinstallationer, Belysning/Ljussättning (Dialux beräkningar), Telesystem, Telefoni, Säkerhetssystem, Brandlarmsystem, Bredband, Kommunikationssystem, Installations Bus-system (KNX och DALI). Entreprenadbesiktningar och Statusinventeringar samt Kostnadskalkyler.

Besök vår webbplats.

Rotpartner

Vi är ett oberoende konsultföretag som specialiserat oss på renovering, ombyggnad och utveckling av fastigheter, som projektledare och teknisk konsult. Vi arbetar både med bostäder och kommersiella lokaler. Rotpartner har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Företaget har sitt ursprung i Göteborgsregionen där vi har arbetat framgångsrikt med att leverera kvalificerade konsulttjänster, bygg- och projektledning specialiserade mot ROT-sektorn under mer än 30 år. Något som utmärker Rotpartner är att företaget utöver byggprocessen även lägger stor vikt vid den mänskliga processen i projekten. I vår vardag arbetar vi med projekt där de som bor eller arbetar i husen vi jobbar med berörs och därför är det naturligt för oss alla att också leverera tjänster inom Hyresgästdialogen™. Vi som jobbar på Rotpartner har varierad bakgrund och är oftast utbildade bygg- eller civilingenjörer, byggtekniker, arkitekter eller fastighetsförvaltare. Vi verkar som bygg- och/eller projektledare, projektörer eller besiktningsmän.

Besök vår webbplats.

Ramboll

Teknik för teknikens skull är meningslös. Men rätt använd kan den förbättra både vardagen och världen. Vi är en ledande samhällsrådgivare med 15 500 experter i 35 länder som designar framtidens städer och samhällen. I Sverige är vi 2000 medarbetare. Vi drivs av nytänkande lösningar och tror på att ge tillbaka till samhället. Som stiftelseägt bolag har vi möjlighet att leva efter våra värderingar och arbeta långsiktigt med att skapa hållbara samhällen där människor och miljö blomstrar. Vi kallar det #engineeringforlife.

Besök vår hemsida.

Följ @RambollSverige på Instagram där våra medarbetare visar hur vi med teknik förbättrar samhället och vardagen.

Linkedin

Facebook

Twitter

Youtube