Enkätundersökning – Vinn ett par hörlurar från Bose

Funderar du på ett liv som ingenjör eller samhällsbyggare efter examen? Eller söker du ett företag att göra examensarbete för?

Vi på Bliteknikkonsult.nu vill gärna veta din åsikt om examensarbete. Svara på vår enkät så kan du delta i utlottningen av ett par brusreducerande hörlurar från Bose, värde ca 2000 kr.

Bliteknikkonsult.nu är en guide in i teknikkonsulternas spännande värld. Och till spännande företag som erbjuder examensarbete och jobb.

Pontus och Ludvig – Studerande ut i arbetslivet

Pontus Engvall och Ludvig Engvall delar bland annat sina tankegångar hur de går tillväga när de söker jobb och vad som är viktigt att tänka på.

Om bliteknikkonsult.nu

BliTeknikkonsult.nu är sajten som vill synliggöra allt som teknikkonsulter bidrar med i samhället. Vi är en brygga mellan företag och studenter och vill bredda synen på konsultrollen, vad yrket innebär och kan vara. Vi berättar om möjligheterna i branschen och hjälper nya talanger och företagen att komma i kontakt med varandra. BliTeknikkonsult.nu startades på initiativ av Innovationsföretagen och drivs av Teknikdygnet, den oberoende nyhetssajten för Sveriges samhällsbyggare